OVER ONS

ERVARING

Met 20 jaar ervaring zijn wij de perfecte partner om jouw event tot een succes te maken. Er staan meer dan 700 (inhoudelijke) events zowel live als virtueel op onze naam, in Nederland en België.

NETWERK

Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat een groot netwerk van dagvoorzitters, sprekers, partners en trouwe deelnemers om ons heen hebben opgebouwd.

SAMENWERKING

Op het gebied van locaties en catering hebben wij fijne samenwerkingspartners waar we voor jou aanspraak op kunnen maken.

TECHNIEK

Technische perfectie is een essentieel element van een geslaagd event. Wij werken met een vaste techniekleverancier waar wij volledig op kunnen bouwen en vertrouwen.

SPECIALISATIE SFEERCONCEPTEN

Wij zijn gespecialiseerd in het uitwerken van sfeerconcepten voor inrichting en aankleding, evenals de inhuur van het gewenste meubilair.

EVENT BRANDING

Het branden van je event is een must! Belangrijke elementen zijn: de herkenbaarheid van je event, de match met de merkidentiteit en een optimale klantbeleving. Wij adviseren je graag.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een enthousiast team van producers met veel ervaring en passie voor het eventvak! Met onze creatieve geest en positieve mindset brengen wij jouw event naar een hoger niveau.

Wij gaan graag dat beetje extra om de verwachtingen te overtreffen en het grootst mogelijke rendement te behalen. Met onze persoonlijke aanpak en heldere communicatie ontzorgen we je, en doen we er alles aan om het event boven jouw verwachtingen uit te laten stijgen. Ook jij moet kunnen genieten op de dag zelf.

WAAROM KIES JE VOOR ONS

  • Wij regelen alle zaken rondom het event tot in de puntjes. Wat we leveren is van kwaliteit!
  • Wij ontzorgen jou en je bedrijf! Voor, tijdens en na het event!
  • Wij besparen je tijd en zorgen ervoor dat ook jij geniet van het event.

ONS ENTHOUSIASTE TEAM

Slide KATINKA KONING Directeur DANIËLLE SCHÖNHAGE Eventmanager DAPHNE VAN MEER Eventmanager